fbpx

Інтеграція теплових насосів «HeatGuard» компанією «Теплотех Груп»

«Глобальне потепління» клімату та високі ціни на видобувне паливо, все більше вказують на неефективність старих кліматичних систем їх непристосованість до змін сучасності.

Сьогодні власники великих комерційних приміщень в Україні, все частіше обирають сучасні технології для створення комфортного мікроклімату.

Так нещодавно в м. Львів, компанією «Теплотех Груп» (офіційний дилер теплових насосів «HeatGuard») було завершено монтаж та наладку систем опалення і кондиціювання у 8-ми поверховому будинку, загальною площею 6400м.кв.  Система опалення та кондиціонування виконана за рахунок фанкойлів підлогового та стельового типу. Кожен поверх має індивідуальний тепловий пункт, який включає в себе газовий котел та 2 теплових насоса «HeatGuard» типу повітря-вода.  Всього, для високої економічної ефективності та гнучкості використання систем опалення та кондиціювання приміщення було встановлено 16 шт. теплових насосів «HeatGuard» доповнених фанкойлами «Cooper&Hunter» – 150 шт. Грандіозна робота, результати якої ви можете переглянути  на фото, а більше інформації про «Теплотех Груп» та їх проекти за посиланням https://teplo-tech.com.ua/