Ховати винний льох, чи зробити його перлиною інтер’єру? Відповідь на це питання ми знайшли в ресторанному арт-проекті «Razzle Dazzle», м. Київ.
Особливості дизайну інтер’єру першого поверху пов’язані зі створенням винного льоху повністю зі скла, та розміщені його під сходами в центрі залу. Складність цього задуму полягала в тому, що через різницю температур на склі може з’явитися конденсат.
Нашими інженерами було прораховано створення відповідних кліматичних умов для правильного зберігання вина в скляному приміщенні. Для цього була встановлена кліматична система «WineGuard» MT30K канального типу з вбудованим іонізатором та контролем вологості повітря, завдяки чому було досягнуто оптимальної температури роботи обладнання без утворення точки роси на склі винного льоху.
Кінцевий результат вражає красою та практичністю!