fbpx

Діяльність БФ "ІВІК". Підсумки 2023 року

Гуманітарна допомога від БФ Івік продовжується, а от 2023 закінчується, тож час підбивати підсумки.

Харківщина, Дніпропетровщина, Запоріжжя, Сумщина, Житомирщина, Одещина, Миколаївщина, Полтавщина, Чернігівщина, Закарпаття

Чимало медичних закладів цих регіонів та територіальних громад вже отримали передові системи кондиціонування повітря від БФ «ІВІК» завдяки тісній співпраці зі світовим лідером у галузі кліматичної техніки – японською компанією Mitsubishi Heavy Industries.

За пів року БФ «ІВІК» передав більше 1350 систем кондиціонування повітря до закладів охорони здоров’я, яким вони були дуже потрібні.

Кожного дня лікарі по всій Україні продовжують рятувати людей, постраждалих від наслідків бойових дій і не тільки. Розуміємо, що температура повітря в лікувальних палатах, операційних, реанімаційних та процедурних відділеннях впливає на відновлення та більш комфортне перебування пацієнтів і на роботу медичного персоналу.

БФ «ІВІК» за підтримки ІВІК Холдинг-Груп та світового лідера з кліматичної техніки MHI продовжує надавати гуманітарну допомогу медичним закладам по Україні.

Проте фонд також потребуємо вашої допомоги в організації доставки товару з Нідерландів до України та переміщення його до медичних закладів.

Запрошуємо всіх, хто підтримує нашу місію щодо створення здорового та комфортного середовища в лікарнях, приєднатися до нашого збору.