fbpx

Благодійний Фонд "ІВІК": Об'єднані на допомогу Україні

Починаючи з моменту розгортання російського вторгнення в лютому 2022 року, українські підприємці об’єднали зусилля, щоб надати допомогу постраждалим внаслідок бойових дій.

Власники груп компаній ІВІК Холдинг-Груп із 30-річним досвідом у галузях вентиляції, кондиціонування, опалення та очищення води також об’єднались та створили Благодійний Фонд "ІВІК".

Діяльність благодійного фонду пов’язана із забезпеченням закладів охорони здоров’я сучасними системами кондиціонування, де лікуються поранені та постраждалі від бомбардувань міст та областей.

Світовий лідер у виробництві кліматичної техніки, Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning, також долучився до гуманітарної допомоги. Наші японські партнери передали нам передові моделі MHI ZSPR-S для встановлення у критичних приміщеннях лікарень та об'єктах інфраструктури. Багато з цих кондиціонерів вже працюють, забезпечуючи комфорт в операційних, ординаторських та лікарняних палатах, а також кімнатах для персоналу.

БФ "ІВІК" надає ці кондиціонери безкоштовно, а встановлення здійснюється завдяки донатам та коштам меценатів.

Перед нами ще багато креативних рішень, інноваційних проєктів та нових партнерств, спрямованих на відновлення сильної та потужної України.

Запрошуємо всіх, хто підтримує ідею створення здорового та комфортного середовища в лікарнях, приєднатися до нашого збору в організації доставки товару та переміщення його на обʼєкти по областям.