fbpx

компанія ТОВ «ІВІК Формула Води» стала авторизованим дистриб'ютором компанії Saleplas в Україні

У листопаді 2019 року компанія ТОВ «ІВІК Формула Води» стала авторизованим дистриб'ютором компанії Saleplas в Україні. Це надає право продавати, здійснювати монтаж, гарантійний сервіс та обслуговування фільтрів для очистки води компанії Saleplas.

Saleplas - виробнича компанія, заснована в Мадрідехосі (Толедо, Іспанія), яка має 2 виробничі заводи, площею близько 20 000 м2.

Компанія була заснована ще в 1984 році, має 4 патенти та корисні моделі, які використовуються і сьогодні, оскільки продукти вдосконалено завдяки всьому набутому досвіду.

Saleplas є піонерською компанією з адаптації поліетиленових колекторів до фільтраційних та насосних, промислових установок, гідрантів та інших. Відділ науково-дослідних розробок, створений у 1995 році, є ключовою частиною організації компанії, оскільки відповідає за розробку нових продуктів та пошук відповідних рішень відповідно до потреб сучасної промисловості та сільського господарства.

В ТОВ «ІВІК Формула Води» можна замовити дискові фільтри з ручною або автоматичною промивкою, фільтри для невеликих продуктивностей або автоматичні станції фільтрації.