fbpx

Компанія "ІВІК Формула Води" є генеральним представником світового лідеру в області водоочистки - компанії Kinetico

Компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" є генеральним представником світового лідеру в області водоочистки - компанії Kinetico. 

Компанія Kinetico була заснована ще в 1970 році двома інженерами, які на той час займались пошуком привабливого дизайну пом'якшувачів води. Багаторічний досвід і знання на ринку водопідготовки означають, що Kinetico - це бренд, якому без сумніву можна довіряти.

Фільтри для води від Kinetico підійдуть як для побутового, так і комерційного використання. Вони спеціально призначені для вирішення проблем із жорсткою водою.

Ознаки жорсткої води:

1) білий наліт на кухонних поверхнях, сантехніці, кранах та душових кабінах;

2) підвищена витрата мила або миючих засобів, порошків та шампуней;

3) сухість шкіри, тьмяне волосся.

Для вирішення цих проблем ідеально підійдуть пом’якшувачі води Kinetico Essential та Kinetico Premier. Провідні американські фахівці в області водоочистки вкладають свої ідеї в розробку продуктивних, надійних та економних в експлуатації пом’якшувачів для вирішення проблем з неякісною водою. Саме тому мільйони людей в усьому світі звертаються до Kinetico.

Завдяки їм вода стає м'якою і придатною для пиття, приготування їжі, купання, прання та інших побутових потреб.

А ще пом'якшувачі води Kinetico значно економлять ваші ресурси, адже працюють без електрики, використовують невелику кількість солі і води та займають зовсім мало місця. Вони розраховані на тривалий термін експлуатації. Пом’якшувач води Kinetico Premier має навіть 10 років гарантії.

Більш детальна інформація представлена на сайті https://formulavody.com.ua/kinetico.