fbpx

MHI Thermal Systems представив нові внутрішні блоки PAC серії FDTC

Компанія Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Thermal Systems реконструювала внутрішні блоки своїх комплектних кондиціонерів (PAC) і додала їх в модельний ряд у вигляді нової серії касетних внутрішніх блоків FDTC.

Нова серія FDTC представлена ​​п'ятьма моделями потужністю від 2,2 до 5,6 кВт. Над зовнішнім виглядом блоку працювала німецька дизайнерська фірма Zweigrad, завдяки якій повітрозабірник FDTC прийняв вигляд бджолиних сот. Зовнішній вигляд внутрішніх блоків серії FDTC поєднує в собі стиль і функціональність. Розмір панелі був зменшений з 700 x 700 мм до 620 x 620 мм, що дозволило зменшити площу панелі на 22% в порівнянні зі звичайними моделями. В результаті стало простіше монтувати внутрішні блоки серії FDTC в підвісні стелі, що складаються з панелей розміром від 600 x 600 мм до 625 x 625 мм.

На додаток до датчика присутності, в серію FDTC була включена функція «Запобігання протягів». Заснована на оригінальній технології MHI, ця функція усуває неприємні відчуття, що виникають при прямому попаданні потоку повітря з кондиціонера. Таким чином, нова серія FDTC може похвалитися не тільки енергозберігаючими характеристиками, але і підвищеним комфортом експлуатації.